Satın almadan önce kullanıcı yorumlarını ve şikayetlerini okuyun, işinizi şansa bırakmayın! Sitemizden okuyabileceğiniz başlıca yorumlar ise şu şekilde; Banka kredi yorumları, telefon yorumları, otel yorumları, dizüstü bilgisayar yorumları ve Aktüel ürünler hakkında bilgiler edinebilir, deneyimlerinizi üye olmadan paylaşabilirsiniz.

İnfused Korse Satın Almadan Önce Yorumları Okuyun

Veet Hassas Tüy Dökücü Krem Sprey Kullanıcı Yorumları ve Şikayetleri

Tommy Baby TM-702 Caprice Bej Puset

AILIPU İNDÜKSİYON OCAK DOKUNMATİK

Usb Ev 12V 33 Ah Engelli Akü

İnfused Korse

Ürün, Ürünler 2 Ekim, 22:57'de eklendi

zayiflatan-korse-satin-al

Sadece korse giyerek zayıflamak mümkün mü? İnfused Korse’ye göre bu mümkünmüş. Mümkünmüş diyoruz çünkü korseyi satın alıp deneme şansımız olmadı. Ancak benzer ürünlerden zamanında oldukça olumlu geri dönüşler alındığını biliyoruz. Avrupa’da son derece popüler olan bir marka olan İnfused Korse ülkemizde satışa başlamış. Bu yazımızda İnfused Korse hakkında merak edilenleri derledik. Bu arada ürünün tam adı Slim N Lift İnfused Korse”

 

İnfused Korse Nedir?

İnfused Korse 2 ayda 7 kiloya kadar zayıflattığını iddia eden korse ve spreyden oluşan bir set şeklindedir. Kalçayı toplayıp şekillendirirken aynı zamanda selülitlerin giderilmesine yardımcı oluyor. Sıkı ve esnek yapısıyla vücudu sarıyor ve aynı zamanda sarkmaların giderilmesine yardımcı oluyor. Zayıflatan tayt ismi ilede bilinen İnfused Korse resmi sitesinden satın aldığınızda 2 adet İnfused sprey hediyesi ile birlikte geliyor.

 

İnfused Korse Fiyatı

Resmi sitesindeki İnfused Korse satış fiyatı 89tl + kargo ücreti. Ayrıca ürünü aldığınızda 2 adet İnfused sprey hediye ediliyor. Zayıflatan korseyi satın almak için satış linki: http://esraninblogu.com/

 

İnfused Korse Nasıl Kullanılır?

infused-korse-nasil-kullanilir

İnfused Korse Şikayetleri

İnfused Korse henüz ülkemizde yeni satışa başlanmış bir ürün olduğu için şikayetlerine rastlayamadık.

İnfused Korse Kullanıcı Yorumları

Şayet İnfused Korse kullanıcıysanız ürün hakkındaki görüş ve önerilerinizi sayfa altından paylaşmayı lütfen unutmayınız.

Zayıflatan Korse

Yorumlar

Yazıya 136 yorum yapılmış. Sen de fikrini paylaş!

Selin 5 Ekim 2016

Almanya’da çoğu kişi kullanıyor, hemde yeni bir şey değil.

Nuran 8 Ekim 2016

Peki işe yarıyormuymuş gerçekten Selin hanım

Öznur CELEBI 6 Mart 2018

Kesinlikle yaramiyor dakin almayin iki aded spreyide gondermiyolar sadece korse geliyor oda bir ise yaramaz

hatice 9 Ekim 2016

nasıl alabilirim

hatice 9 Ekim 2016

nasıl alabilirim fiyatı nedir

Nermin 9 Ekim 2016

Korseyi almak istiyorum

Feride 12 Ekim 2016

Nasil alabilirim fiat ve beden bilgileri

Feride 12 Ekim 2016

Nasil alabilirim fiat ve beden bilgileri ltf

melek 17 Ekim 2016

ben aldım ürün hep defolu çıktı h.olsun

Zeynepito 21 Ekim 2016

2 hafta önce sipariş vermiştim tekrar sipariş vermek istedim burası çıktı, ben ürünü aldım memnun kaldım, kıyafetlerin altında toplayıcı olarakta kullanabilirsiniz.

pakiz 25 Kasım 2016

Arkadaşlar bende almak istiyorum ama güvenemiyorum

tüşin 25 Ekim 2016

bugün elime geçti, kaliteli bi ürüne benziyor bakalım etki edecek mi

Nurten 14 Aralık 2016

Sonuçlar nasil kaç kilo verebildiniz

paki 26 Ekim 2016

bende yeni sipariş verdim, kulalndıktan sonra fikirlerimi yazarım buraya

Selena 18 Kasım 2016

Arkadaşlar kullananlar yorum yazabilir mi sonuçlari merak ediyorum teşekkürler

gulden 23 Kasım 2016

merhaba ben aldım duzenli kullandım ama işe yaramadı

yasemin konuralp 3 Kasım 2016

bir korse ve bir sprey ne kadar zaman kullanılabiliyor acaba bilgi verirmisiniz

Çiğdem Ataseven 5 Kasım 2016

Ben de bu korseden sipariş vermek istiyorum ancak bedenini nasıl seçeceğimi anlayamadım..? Örneğin normalde 38-40 arası pantolon ve elbise bedenim var, ben Small olanını mı almalıyım yani olmak istediğim beden yoksa gerçek bedenim Medium olanını mı almalıyım?

Ayşegül 16 Kasım 2016

Buraya yorum yazacağımı düşünmemiştim.İkinci hafta kullanıyorum ve gerçekten memnun kaldım inceltiyor ve bu hafta daha bir gözle görünür fark var biraz yemenize de dikkat edin ve mümkünse haftada 3 gün yürüyün sadece 30 dakika ama korseyi tüm gün giyiyorum sabah 8 akşam 7 arası insallah sonuç devam eder gene paylaşırım

GÜLŞAH 5 Aralık 2016

AYŞEGÜL HANIM BEN NORMALDE 38-40 ARASI GIYIYORUM M BEDEN KORSE ALDIM KORSENIN İÇİNE ÇOK RAHATLIKLA SIGDIM HİÇ SIKMIYOR VUCUDUMU SIKILAŞTIRCAK GIBI DEĞİL HİÇ. S BEDEN MI ALMAM GEREKIRDI SIZ NASIL FAYDA SAGLADINIZ

Canan 4 Ocak 2017

Merhaba bende bugün teslim aldım 44 giyiyorum ben M beden söyledim siz S almalısınız… aldım ama spreyden dolayı kullanmaya cesaret edemiyorum 9 aylık bebeğim var emziriyorum bi zararı olur mu deriye sıktığım zaman bilemedin…

Fatma yildiz 25 Kasım 2016

Ben bugun baslicagim kullanmaya Umarim faydasini gorurim insallah ve yazarim burdan gerecek mi degilim mi

Halise 27 Kasım 2016

Ya bende almak istiyorum ama guvenemiyorum bi turlu ne yapim kulanankar varmı yardımcı olsunlar lütfen 🙁

Vildan 27 Kasım 2016

Sprey olmadan kullanımda zayiflatmiyormu yani

Zeyneb 28 Kasım 2016

Bende siparis verdim bakalım umarım ise yarar. Sonuçları yazacağım

melek kk 1 Aralık 2016

bende aldım pek umıtlı degılım yazıcam sonucu

GÜLŞAH 5 Aralık 2016

melek hanım nasıl memnunmusunuz. beden olarak ne deben aldınız normalde ne beden giyiyorsunuz

Serife 28 Ocak 2017

Merhaba melek hanim bende aldim korseyi ama sanki fayda olmayacak gibi sizde bi degisim oldu mu?

mehtap 7 Aralık 2016

Bestontv sakin almayin sahte urun gonderiyorlarmis biraz arastirin internette bir suru sikayet var

ZEHRA BALCI 10 Aralık 2016

PEKİ NERDEN ALMAMIZI TAVSİYE EDERSİNİZ?

rana 26 Aralık 2016

ben bestona sipariş verdim henüz gelmedi.iptal mı edeyim.sahtemi çıkıyor.

mehtap 7 Aralık 2016

Telemagzadan yada bilinen yerlerden siparis verin

Gözdem 9 Aralık 2016

Yani ne kadar yanlış bilgiler verilmiş. İnsanlar da mecburen yanlış yorumlar yazmış. Kesinlikle spreyi bacağınıza sıkıp korsyei giyin şeklinde bir uygulama şekli yok. Spreyın üstünde de yazıyor zaten. Korse ilk geldiğinde hiçbir sye yapmıyorsunuz. Sadece giyiyorsunuz. Sonra kirlendikçe elde yıkanıyor düze bir şekilde kurutuluyor. 10 yıkamadan sonra korse de gevşekleme eskime olacağı için o durumda yıkayıp, yıkadıktan sonra ters çevirip spreyi sıkıyorsunuz her yerine ve o şekilde toparlıyor kendi kendini yeni gibi oluyor. Giymeye devam ediyorsunuz. Spreyin tek amacı o.

özlem 21 Aralık 2016

merhaba,
gözdem hanım spreyi korseye sıkıyorsunuz diyorsunuz ama, sitedeki kullanımda spreyi vücudunuza sıkın yazıyor? yanlış mı yorumladık ki:S aklım karıştı:S

Elif 22 Aralık 2016

Yani ne kdr diye başlayan yorumunuz ne saçma. Biraz sayfada yukarı cikarsaniz resim ile spreyin nereye sıkılacagı gösterilmiş. ..

nil 12 Aralık 2016

ben korseden aldım ama spreyi bacagınıza sıkın diyor pek ümitli olmasamda kullanıyorum.

suu 14 Aralık 2016

arkadaşlar korse bugün geldi , kaliteli gözüküyor , Gözdem hanım doğru yazmış , spreyi vücudunuza sıkmayın 10 yıkamadan sonra korseyi , satın aldığınız eski haline getirecek bir işlem için sprey var , 10 yıkamadan sonra korse gevşeyeceği için tamamen korseyi yenilemek adına o spreyler , artık 10. yıkamadan sonra ters yüz edip kuruduktan sonra uzakta be gözünüzle temas etmeyecek şekilde korsenin iç yüzeyine püskürtün , umarım memnun kalırız …

Ece 15 Aralık 2016

Merhaba emzire anneler kullanabilir mi

elifnaz 20 Aralık 2016

korse aldım L BEDEN BEN 42 BEDENİM.giydim normal bir korse 2 kutu sprey geldi tartıldım 70 kilo 2 hafta sonra tekrar tartılırım

Canan 4 Ocak 2017

Elif NAZ hanım L beden korse büyük almışsiniz 42 beden giyen biri için büyük bence ben 44 hatta bazı kıyafetler 46 giyiyorum şuan 80 kiloyum.. M beden söyledim bugün geldi ama bebek emziriyorum spreyi sıkarsam sorun olur mu diye cesaret edemiyorum… bazı yorumlar da sprey 10 yıkamadan sonra korseye sıkılacak diyor ama resimlerde vücuda sıkılıyor…

Esma 20 Aralık 2016

Ben normalde xl ancak M beden ancak toparladı hatta S beden olsa daha iyi toparladı diye düşünüyorum.zayıflarsam buradan paylaşacağım

Müberra 30 Aralık 2016

korseyi kullanmaya başladım inanılmaz güzel

Serife 26 Ocak 2017

Hangi siteden aldiniz ben verdim ama daha gelmedi telemagaza sahte urun diyorlar ne yapsam kargoyu almadan yollasam mi

Ayşe 31 Aralık 2016

Ben de almak istiyorum ama güvenemiyorum kullanan birileri beden seçimi ve kullanımı bir de sonuçları ile ilgili net bir bilgi verirse çok memnun olacağım

Ayşe 31 Aralık 2016

Ben de almak istiyorum ama güvenemiyorum kullanan birileri beden seçimi ve kullanımı bir de sonuçları ile ilgili net bir bilgi verirse çok memnun olacağım lutfen daha açıklayıcı yazar mısınız

Demet 2 Ocak 2017

Ben 3 gündür kullanıyorum ama spreyi bedenime sıkıyorum . Şu yorumları okuyunca kafam karıştı bilmem ne yapmalıyım

Canan 4 Ocak 2017

Emziren anneler kullanabilir mi onu merak ediyorum ve bedeni büyük söylemeyin S yada M söyleyin yani 42 bedene kadar olanlar S 44 ve 50 arası M söylemeli bence sıkı bir görünüm istiyorsanız… ben 44-46 giyiyorum 80 kiloyum M söyledim köbek bölgesi bol bile geldi bacak kısmı tam oldu bacakların kalın çünkü… ama sprey sıkmadım… Facebook da reklamını gordum ordan sipariş verdim kargo dahil iki spreyle birlikte 79 lira…

İlçim 6 Ocak 2017

Canan hanım en son yorumu siz yapmışsınız o yüzden size yazayım dedim.fark oldu mu kullanmaya başladığınızdan itibaren.Birde ben telemağazadan sipariş verdim resmî sitesi diyor siz nerden aldınız

Elif 17 Ocak 2017

Ben de telemağazadan siparis verdim.Sizce ayni urun mu?

Gözle home 21 Ocak 2017

Bende 79 olandan aldım mıtlaka kullan

reyhan 7 Şubat 2017

Bende fesboktan siparis verdim insallah faydasi olur ayayip donende olmadi bana urininsallah orjinaldir

Cemile 19 Nisan 2017

Slm bende baya oldu siparis vereli aras kargo bi turlu getirmedi ama musteri temsilcisi ni aradim baska kargo ile gonderin dedi ptt kargoyla yolladi 3 gun icinde geldi giydim denicem bakalim isallah ise yarar iki tane ve korse ve 4 tane siprey kargo dahil 119 tl

Cemile 19 Nisan 2017

Bende emziriyorum bugun kullanmaya basladim zarari olmaz heralde

aslı ulusoy 14 Ocak 2017

merhaba bu benim size 3.mesajım sizin tarafınızdan geri dönülmedi ben bir ürün almak istiyorum 2 sprey ne kadar süre ğidiyor gargo fiyata dahilmi lütfen geri dönüş yaparmısınız tşkr ederim

Gamze 14 Ocak 2017

Aslı hanım merhabalar, ürünü biz satmıyoruz sadece gelen talep doğrultusunda ürün incelemesini yaptık, sitemiz kullanıcıların yorum ve deneyimlerini yazdığı bir blog. Taytın resmi satış sitesi şurası; http://esraninblogu.com/site/satis/

Dilek 14 Ocak 2017

Merhabalar benimde 4 aylık bebeğim var emzirirken o spreyi ve korseyi kullanabiliyor muyuz ,ürünün yan etkisi var mı

Elif 17 Ocak 2017

Ben uzerinde resmi satis sitesi yazan bi siteden satin aldim.Telemagaza sitesiydi galiba.Acaba sahte urun alma olasiligimiz olabilir mi?Alan arkadaslar urun krem mi bej mi ben krem bekliyordum ama bej renk geldi.Bir de urunun arkasindaki gorseldekiyle birebir degil.Inceleyen arkadaslar yardimci olabilirler mi lutfen????

Gözle home 24 Ocak 2017

Ben oradan almadım ama telemagazadan lipomagnet almıştım sahte ürün yolladılar bana kesinlikle tavsiye etmem telemagaza sitesini.

elif 27 Ocak 2017

Adaşım ne yaptın ürün sahtemiymiş? Siteyi arayıp sorguladınız mı?

elif 27 Ocak 2017

Ne yaptınız ürün sahtemiymiş?

Elif 17 Ocak 2017

Arkadaslar hangi güvenli sitelerden alinabilir paylasabilir misiniz?

Aylin 14 Nisan 2017

en sağlam n11

Gözle home 21 Ocak 2017

2 gün oldu kullanalı ilk gün 16 saat ikinci gün 7 saat giydim göbek yok?Ve piskolojik mi bilmem ama basenlerimdede incelme var

şermin 22 Ocak 2017

Sizde nerden hangi siteden aldınız yardımcı olurmusunuz

Gözle home 24 Ocak 2017

ben buradan aldım http://esraninblogu.com/satis/

gizem 31 Mart 2017

merhabalar 2 gün oldu alalı 2 gündür giyiyorum ama belimden asağıya yuvarlanıyor korse rahatsız ediyor neden sizdede oldumu

Aylin 14 Nisan 2017

ben belden yukarı çekiyorum

Nazan Yıldırım 16 Haziran 2017

Arkadaşlar burdan almayın, çünkü burası pahalı, esraninblogu.com’dan alın.. burda 89 TL+ kargo orda ise 69 TL+ kargo.. ayrıca da “2 adet korse 119 TL+ ücretsiz kargo”.. bej ve siyah iki renk seçeneği var.. bir de korsenin bedeninize tam oturması vede daha iyi etki etmesi için normal beden ölçünüzden bir beden küçük alın.. yani L giyiyorsanız M beden alın.. sevgiler?

şermin 22 Ocak 2017

Siz nerden aldınız Banada yardımcı olurmusunuz

Gözle home 21 Ocak 2017

Tek kelime 2 gün oldu alalı harika

şermin 22 Ocak 2017

Arkadaşlar bende alicam ama nerden almam gerekiyor bana yardım ci olurmusunuz

Ayşe 24 Ocak 2017

Ben buradan almıştım ilgililer baya gelen korse de orijinaldi http://esraninblogu.com/

Sukur 26 Ocak 2017

Orjinal urunu nasil anlaya bilirim acaba

Basak 2 Şubat 2017

Merhaba bedeni nasıl ayarlıycaz normalde giydiğimiz kıyafetlere göremi yoksa bir küçük bedeni mi

Aylin 14 Nisan 2017

ben normalde L kullanıyorum giyside M sipariş verdim bu gün geldi ve tam oldu

nalan 12 Şubat 2017

ben böyle berbat bir korse görmedim vücudumu sarmadi bile esnek kaldı üstümde hemde en küçük bedeni.müsteri temsilcilerine ulaşmakta mümkün bile degil.

Sevil 14 Şubat 2017

ben kullanıyorum memnunum diyebilirim.

çerkez_kız 17 Şubat 2017

ben memnunum ama aşağıda birisi daha yazmış sadece korseyle zayıflanmaz

Semiha 18 Şubat 2017

Merhaba arkadaşlar korseyi alalı 5 gün oldu ama daha giydiniz anda 2 beden dio kesinlikle doğru değil 5 gündür yediklerimede dikkat ediyorum ama hiçbir değişim yok daha sonra gene bilgi vericem ama ilk giydiğimde hayal kırıklığı oldu zaten biz 2 kişi deniyoruz ve 2 mizdede bir değişim olmadı

sismik 18 Şubat 2017

Korse vücudu sıkar, tek başına tabiki zayıflatmaz sen aynı zamanda yemene dikkat edeceksin

ceren 19 Şubat 2017

sipariş verdim bende yorumların yarısı iyi yarısı kötü bakalım nasıl bir şeymiş

Semiha 21 Şubat 2017

Yediklerime dikkat ediyorum arkadaşım ben ilk giydiğimde 2 beden küçüktme olmadı onu demek istedim zaten 62 kiloyum sorunum kilo değil göbeğim ben onun için aldım şuanda hala bi faydası yok denemeye devam ediyorum 8 saatten az kullanmıyorum ve ürünüm eksik geldi hala tamamlamadılar parayıda tamamını aldılar hala beklemedeyim

Elif 24 Şubat 2017

Yeni aldım korseyi 5 gündür talimata uygun olarak giyiyorum 1 ay sonra ise yarayıp yaramadığını buradan yazacağım hanımlar

Ciğdem 8 Mart 2017

güzel korse memnun kaldım

davygti 9 Mart 2017

dün geçti elime, biraz pahalı gibi sanki

Funda 14 Mart 2017

Hemen hemen 2 aydır kullanıyorum gün boyu hiç çıkarmıyorum 1 beden bile zayıflamadım 1 cm bile küçülmedim.üstelik beden ile ilgili düzgün bilgi verilmiyor. 4/5 kilo fazlam var ben onu veremedimse daha kilolular nsl vericek

Funda 14 Mart 2017

O spreyi bile nsl kullanacağımız hakkında düzgün bilgilendirilmedim hafif bir göbek sıkıntım vardı acaba şikayetler dilkkate alınıyormu

Hatice 16 Mart 2017

Ben ciddiyetinize inanmıyorum 10 gün oldu sipariş vereli hala korse gelmedi arıyorum kargoda diyorlar kargoyu arıyorum adınıza kargo yok deniyor tekrar arıyorum stoklarda o beden yoktu kargoyla yeni verdik bugün teslim olcak deniyor ve tekrar kargoyu aradigimda cevap aynı adınıza kargo yok insanlarla resmen dalga geçiyorlar

gamze 22 Mart 2017

YAKLAŞIK İKİ AY KULLANDIM KÜLO VEREMEDİĞİM GİBİ KİLO ALDIM ÜSTELİK SİPREY DE DOKUNDO GÖBEK DELİĞİ İLTİHABI YAPTI O SİPREY NASIL KULLANILIR AÇIKLAMA YOK BERBAT

Sevda 4 Nisan 2017

Arkadaşlar bende aldım bugün geldi gerçekten faydası var mı yok mu yazarim

fatma 2 Ağustos 2017

merhaba kilo verdinizmi bu korseyle tavsiye edermisiniz

seda 7 Nisan 2017

merhaba hanımlar benim ürünüm bugün geldi ve kullanmaya başladım hayırlısıyla tabiki bunu giyerken yememize dikkat etmeliyiz giyince gercekten rahat şuan evet büyük beden söylemeyin ne kadar küçük olursa okar sıkılaştırır.nerden aldığımı soracak olursanız infused resmi sayfasından aldım kargo dahil 79 tl.

Eşfenur Karakaya 10 Nisan 2017

Serzenişler 2017.Bu korseyi yeni gördüm ama soru işaretleri var.İki tane sprey geliyormuş peki spreyler biterse istediğimiz kiloya ulaşana kadar tekrar spreyi nereden alacağız .Bir de arkadaşlar diyor ki yediğimize dikkat edelim .Bunu yaparsak korse giymeye gerek kalmadan zaten kilo veririz doğru mudur?Nasıl zayıflattığı ile ilgili ayrıntılı,tatmin edici bilgi de verilmiyor ben endişe ettim doğrusu ne kadar mantıklı diye.Fiyatı 69 Tl diyorlar +kargo ama kargo ücreti yazmıyor sonra sürprizzzz olmasın.Son olarak memnun kalmazsak iade garantisi de yok .Para kolay kazanılmıyor yada ben kolay kazanmıyorum (sınıf öğretmeniyim)sizi bilmem arkadaşlar.Lütfen firma yetkililerinden tüm sorularıma yanıt istiyorum ayrıntı ve şeffaflık istiyorum.Nitekim yorumlarda memnun olmayanlar da var.İnsanlar ciddiyet ister,ben de isterim Anladığım kadarıyla istenilen beden gelmiyormuş gelen de sarkıyor dediler..

Yasmin 14 Nisan 2017

Gerçekten işe yarıyormu kullanan arkadaşlardan tavsiye istiyorum yardımcı olur musunuz

Tulay 18 Nisan 2017

Merhaba arkadaslar.Korse bu mucize degil.Fakat korselerin bilinen bir etkisi var oda sarkan vucudu toplar yag yakimini hizlandirir seluliti yok etmeye calisir.Midekucultme ameliyati olanlara hep korse giydiriyolar.Buna ablamdan sahidim.Ve dogru bisey.Korseye gelirsek gercekten piyasadaki en iyi korse diyebilirim kullannimi kolay.Elastik olusu dokusu vs.Ben zevkle kullaniyorum.

Yüsra 19 Nisan 2017

Bu ürünü bayanlara giydirmişler bel basen bacak ve göbek inceldi diyor kadınlar obez birinizde demiyorki korse alt kısmı inceltmiş üst nasıl olmuş bilgisayar oyunu mucize beklemeyin boğazınızı tutun

alev 19 Nisan 2017

Arkadaslar 2 aylık bebeğim var bu sipreyi emziren annelerde kullanabiliyormu

şazimet arıkan 13 Temmuz 2017

hamile ve emzikliler kullanmamalı.

reyhane 20 Nisan 2017

ınfused korse resmi sitesinden 2 adet korse aldım ve parasını ödedim 1 tane gönderdiler.hiç 1şekilde de ulaşamıyorum.

Nermin Tollu 20 Nisan 2017

Merhabalar,arkadaşımla 17.04.2017 tarihinde resmi sitesinden 2 ürün siparişi verdik ama paket içinden 1 adet ürün çıktı.Fakat durumu izah etmek için aradığımızda,sürekli telefondaki telesekreter dolu olduklarını sonradan bize dönüş yapacaklarını söylüyor.2 gündür aynı durum..Neden ulaşamıyoruz acaba ilgililere …Ürünü satınca iş bitiyor mu yani..LÜTFEN BİR CEVAP BEKLİYORUM…

Nermin Tollu 20 Nisan 2017

Ürün siparişini Reyhane Tuncer adına verdik..

Nebahat 21 Nisan 2017

Lutfen milletin yorumlarına cevap verin onlarda parayı sokakta toplamiyor lar milleti aydınlatın

Cemile 28 Nisan 2017

Ben iki haftadir kulaniyorum ama faydasini gormedim hala gobek ayni duruyo

Cemile 28 Nisan 2017

Ben iki haftadir kulaniyorum ama faydasini gormedim hala gobek ayni duru

SEZEN SAYGI 28 Nisan 2017

8 GÜN OLDU SİPARİŞ VERELİ HİÇ SES YOK ÜRÜNDEN. ARIYORUM SÜREKLİ MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİNİN MEŞGUL OLDUĞU DÖNÜŞ YAPILACAĞI SÖYLENİYOR.FAKAT ARIYAN SORAN YOK.

davut 3 Mayıs 2017

facede sürekli reklamları dönüyor,

T. DEMİR 5 Mayıs 2017

Ben sipariş verdiğim günün ertesi elime ulaştı.. Daha öğle vakti Bile olmamıştı.. Kapıda ödemeli satın aldım.. Herhangi bir sorun yaşamadım.. Korse gayet güzel ve güzel toparlıyor.. Daha yeni aldığım için zayıflatma özelliği ile ilgili bişey diyemeyeceğim..

Arzu 3 Haziran 2017

Bunlar dolandırıcılık şebekesi. Hepsi yalan para iadesi var dendi. Arıyorum teli açan yok. Bunları şikayet edeceğim Maliye Bakanlığı na dilekçe göndereceğim! !!!

Aylin 14 Haziran 2017

Merhaba bende bu ürünü inceledim ve destek hattı diye WhatsApp numarası var 0530 084 11 89 isterseniz bu numarayı deneyin

Semra 14 Haziran 2017

Bana da yeni geldi. Ürün 2 günde geldi. Sorunsuz şekilde. Bakalım zayıflamaya yardımcı olacak mı. 7 kilom var fazlalık. Bol su içiyorum. Faydasını görürsem ilerleyen zamanlarda yazarım

Azize atlı 15 Haziran 2017

Ben iki adet korsa istemiştim 170 tele ödedim kargo geldi 1 adet çıktı kimseye ulaşamadım fazla ödedim 1 adet çıktı yardimci olun

Azize atlı 15 Haziran 2017

Ben iki adet korsa istemiştim 170 tele ödedim kargo geldi 1 adet çıktı kimseye ulaşamadım fazla ödedim 1 adet çıktı yardimci olun allah sizi bildiği gibi etsin haram olsun

Nazan Yıldırım 16 Haziran 2017

Merhaba Azize Atlı hanımcım, bende yeni gördüm bu korseyi.. ve inceledim almak için.. bide yorumları okuyum ona göre alayım dedim.. siz burda 2 korse alıp 170 TL ödediğinizi yazmışsınız ama “2 adet korse 119 TL+ kargo ücretsiz” diye yazıyo.. yani sizden neden böyle çok almışlarki.. onun için sizi uyarıp haber vermek istedim, fazladan alınan paranızı geri isteyip itiraz edin bence.. ayrıca sizin ve diğer bazı arkadaşların yorumlarında da 2 korse sipariş edip tek korse geldiğini okuyunca şaşırdım.. aradığınızda da karşılarında cevap veren kimsenin olmamasıda çok ilginç geldi bana.. böyle yapmaları onlara olan güvenirliliği yitiriyor bence.. olmazzz böyle şey, sonuna kadar hakkınızı arayın lütfen.. sevgiler?

Ezgii 19 Haziran 2017

Korseyi sipariş ettim ve 3 gün içinde gönderdiler . Ama dedikleri 2 adet sprey yerine 3 tane sütyenler birlikte . Dalga geçer gibi . Ve aradığımda ulaşabildiğim kimse yok. Dolandırıcılıktan dava mı açmak gerek ?

Yeliz işbilir 4 Temmuz 2017

Ürünü aldım tam geldi korse ve 2 sprey şeklinde 79 tl ödedim zayıflama konusunda bişey demiyorum daha denemekteyim

fatma 12 Temmuz 2017

arkadaslar bende bu korseden aldım gitti gidiyordan 69 tl zayıflatırmı bilmem bence spor ve yediklerimize dikkat biraz toparlar gibime geliyo

Sessz 17 Temmuz 2017

Beden olarak kalıpları nasıl bılıyormusunuz

Leyla 21 Temmuz 2017

Ben korse siparişi verdim 89 +10 tl kargo ücreti ödedim korsemi bedeni yanlış yolladılar ve iki sprey yerine tek sprey gönderdiler bir haftadır onları aramama rağmen hiçbir düzeltme yapmadılar ve su anda ne mesajlarımı oluyorlar ne de telefona bakıyorlar müşteri memnuniyeti sıfır buyuzden mahkemeye baş vurucam

Nalan bas 22 Temmuz 2017

Sizler bence yalan konusuyosunuz yorumcular icin diyorum ben kullaniyorum gayet sik ve fizigim istedigim sekilde bu arada arkadaslar kusura bakmayin ama aldiginiz yerde sizlere hatalari yüzünden cvb vermiyilarsa diyer infusd satan yani orjinelini olan arkadaslari suclayamazsiniz dedigim gibi 08 07 2017 kullanmaya basladim kullanmadan önce 74 kg simdi 72 kg buyrun buna nediceksiniz berki inanmicaksiniz ama gercek bu infosed firmasina tsk ederim

fatma döngel 31 Temmuz 2017

ben iade ettim değişim amaçlı ne ürün geldi nede para iadesi yapıldı

Ayşegül 15 Eylül 2017

Sakın almayın paramız boşuna gidiyor sahtekar bunlar dışarıda biryerden aldığınız en kötü korse bile bundan daha iyidir.aptalca bi kumaş parçası spreyde neidü belirsiz bişey üstünde birşey bile yazmıyor içinde ne bulunduğunu dahi yazmıyor boşu boşuna para vermeyin!!!

Aysel 2 Kasım 2017

Bende verdim sıparc ama yerine tayd geldi

Maftunakhon Mamayusupova 13 Aralık 2017

Ben sipariş verdim ama eksik geldi paramı iade etin yoksa eksıgını tamamleyın yoksa şikayet edeceğim

Nur yeniceri 13 Aralık 2017

Korseyi sipariş ettim iki gün sonra geldi 69 TL denilen korse 79 TL ye aldım. İçini açtım iki adet sprey yok şirketi aradım o başka birine orası başka birine yönlendirip durdu cep numarası verdiler devamlı kapalı sistem düzgün değil muhatap bulamıyorsunuz. Ben bu alışverişten memnun kalmadım sprey yok…

Esen ÇAPRAZ HASBAŞ 22 Aralık 2017

19/12/2017 tarihinde mng kargo dan ürünü teslim aldım. 2 adet sipariş etmiştim, bedenimi tam olarak karar veremediğim için 4 ad sprey gelecekti, 22/12/2017 tarihinde kullanmak üzere paketi açtığımda 1 adedinde arka kalçalar yırtık ve spreyler çıkmadı.Telefona cevap vermiyorlar, ürünü satıp parayı alıncaya kadar, sonra muhatap yok, zaten birtürlü anlayamıyorum bu ürünleri internet üzerinden nasıl faturasız satabiliyorlar, 119 tl para verdim, lütfen konuyla kimler ilgileniyorsa yardımcı olun kimlere ve neye güveneceğiz acaba, …..

Filiz 10 Ocak 2018

Bende sipariş verdim 69+kargo yazıyor ama 79 TL isteniyor bu işten birşey anlamadım korsem geldi ama spreyler gelmemiş aradığımda muhatap bulamıyorum eğer gerçekten işe yararsa tekrardan yazacağım

Gulen Andak 21 Ocak 2018

Aynı olay benim başıma geldi 2 sprey yok,defalarca aradım,sesli yanıt sistemi size donus yapıcaz hemen diyor hicbir sekilde dönüş yapılmadı ve ben de simdi onlara ne kadar yalancı ve sahtekarlıkla boyle bir sistem kurduklarını ama bu haklarındaki kötü reklam yayıldıkça bunların satışını yapamayacaklarını bildiren uzun bir mesaj yazdım!!!.Tamamen dolandırmaya hiriyor bu,bunu bunu veriyorum diyor bir açîyorsun yok!!Rezillik!!!

Hulya ibis 10 Ocak 2018

Bende isterim fakat demek için yarim saat sonra beni arayan numarayı arasın açmadılar bencede dolandırıyorlar ürünü almayacagim

Gamze 12 Ocak 2018

Merhaba arkadaşlar sakin almayın berbat bi korse giyip giymemekle arasında hiç bir fark yok paranızı boşa vermeyin ben aldim çok pişman oldum

Gulen Andak 21 Ocak 2018

Sizin yalan reklamlarla insanları kandırdiğınızı bildirmek için bu msjı yazıyorum,üç gün önce sipariş verdiğim korse paketini teslim aldım ve eve gelip açınca veriyoruz dediğiniz 2 adet spreyin olmadığını gördüm,defalarca numaralarınızdan aradım sesli yanıt şuanda meşgul operatorlerimiz numarasıyla ve yalanlarıyla birkaç gün geçti,siparis verildiginde anında arayan sizler muhtemelen herkes sikayetler icin aradığından geri dönüş yapmıyorlar,sizler insanları yalanlarla kandırdığınızı sanıyorsunuz ama ben hem basın dünyasından bir kisi olarak hem sanatçı ve sanat eğitmeni olarak sizlerin nasıl sahtekar olduğunuzu çok çevrem olduğu için duyuracağım ve insanlar nasıl bu kampanyalarda ne yalanlarla olduğunu bilsinler ve alışvrris yapmasınlar,ve sizler de yalanlarla insanların üstünden para kazanamayın,anti ve kötü reklam zaten kulaktan kulağa bile olsa duyulur,işte bu mesajın amacı bu sefer sipariş vermek değil tüketici hakkımı kullanarak sizlerin insanları nasıl sömürdüğünüzle ilgilidir!!!!

Nalan Soyal 25 Ocak 2018

Bu bir dolandirici firma yorumlardan belli,herkes ayni seyi yasamis ben de aldim ve ürün dun geldi, hatta isyerimde unuttum bugun eve getirdigimde ürünün eksik oldugunu spreylerin gonderilmedigini gordum.Bimer e ve heryere sikayet edecegim birlik olalim ve sikayet edelim,paket üzerinde Karada İns. Yapi Malz Taş. Ltd. Şti yaziyor

Öznur CELEBI 6 Mart 2018

Evwt kesinlikle şikaywt edelim firma adi sosadi adresi korga paketinde yazili

Öznur CELEBI 6 Mart 2018

Sprey yok iciñde ne kadar sahtekar bir firmasiniz şikaywtci olacam cok ayip insanlari kandirarak para kazaniyorsunuz aranilan numara tele sekretere baglaniyor biz size dönecegiz diyor ama ne dönen var ne arayan zehir zıkkim olsun aldığıniz paralar

Orhan anıl 7 Mart 2018

Kesinlikle güvenmeyin dolandırıcı çünkü bunlar iki adet korse sipariş ettik 4 tanede sprey gelecekti maalesef spreyler çıkmadı kesinlikle güvenmeyin

Orhan anıl 7 Mart 2018

Wassab numaraları kimse cevap vermiyor müşteri hizmetleri sözde tabi numaraları da cevap vermiyor tamamen dolandırıcı bunlar bende söylemesi

DUYGU 26 Mart 2018

Benimde spreylerim gelmedi arkadaşlar WhatsApp tan yazdim cevap bile vermiyorlar keza tlf da öyle yarın ilk iş tüketici haklarına gidiyorum

Bosch Servisi | www.arcelikservisi.tv | fakro çatı merdivenleri | fakro çatı pencereleri | çatı merdiveni | çatı merdivenleri | İnci Ağda | ejzane.com