Satın almadan önce kullanıcı yorumlarını ve şikayetlerini okuyun, işinizi şansa bırakmayın! Sitemizden okuyabileceğiniz başlıca yorumlar ise şu şekilde; Banka kredi yorumları, telefon yorumları, otel yorumları, dizüstü bilgisayar yorumları ve Aktüel ürünler hakkında bilgiler edinebilir, deneyimlerinizi üye olmadan paylaşabilirsiniz.

Farm Limon Kabuğu Yağı Yorumları

Reeder W7iC Tablet Kullanıcı Yorumları

MGA35021 MGA Buji Kablo

Braun CareStyle Easy Lock Dark IS 5044 2400 W Buhar Kazanlı Ütü

Mekappa HGA21B-İ44VEC-6 Ankastre Ocak

Farm Limon Kabuğu Yağı

Sağlık, Ürünler 12 Nisan, 21:06'de eklendi

 

Bella Tüy Dökücü Mendil yazımıza göz atabilirsiniz.

Limonun faydalarını bilmeyenimiz yoktur, kabuğunun asit oranı fazla olduğunu biliyorduk ayrıca yurt dışında kozmetik ve tıbbi amaçlı kullanıldığı da bilinen bir başka detaydı. İncelediğimiz ürünün ismi ise Farm Limon Kabuğu Yağı. Ürün için oluşturduğumuz sayfayı 2016 yılında oluşturmuştuk ancak ürünü piyasaya çok kısa süre sürdüler ve ürün satıştan kalktı, daha doğrusu reklam çalışmalarına ara verdiler diyelim. Markanın sahipleri 2017 yılından umutlu olmalılar ki geçen yıl durdukları reklamlara bu yıl tekrar başlamışlar.

Ayrıca Tüy Dökücü Kremler incelememizi okumanızı öneririz. 

 

Farm Limon Kabuğu Yağı

Farm Limon Yağı Kabuğu Nedir?

Limon sofralarımızdan eksik etmediğimiz lezzetli ve oldukça sağlıklı bir besindir. Limonun vücuda sayısız yararı bulunmakla birlikte, limon aynı zamanda kozmetik ve iyileştirme amaçlı uzun yıllardır kullanılmakta.

farm limon kabugu yagi

Limon kabuğu ise sofralarımızda pek yer bulamasa da tıp ve kozmetik alanlarında limon kabuğu son derece önemlidir.

Farm Limon Kabuğu Yağı ile tüyleriniz den acı çekmeden kurtulursunuz. Düzenli kullanımla tüyleriniz den tamamen kurtulmanız ise kaçınılmazdır. Diğer tüy dökücüler gibi sadece vücut üzerindeki tüyleri dökmeye değil aynı zamanda tüy köklerine nüfus ederek tüy köklerini yok etmek üzere formülüze edilmiştir. “Farm Limon Kabuğu Yağı” ile hem istenmeyen tüyleriniz den kurtulursunuz hemde cildinizin sıkılaşmasını, parlak ve daha sağlıklı olmasını sağlarsınız. İddialar bu yönde en azından geçen yıl ürün piyasaya çıktığında bu vaat ile reklam çalışması yapmıştı. Yukarıda belirttiğimiz gibi çok kısa süre reklam yapıp reklam çalışmalarını kesmişlerdi. Bu yüzden ne kadar etkili bir ürün olduğunu tespit etmek biraz güç.

 

 

Farm Limon Yağı Kabuğu Kullanıcı Yorumları

Farm Limon Kabuğu Yağı kullanma fırsatınız olduysa lütfen ürün ile ilgili deneyimlerinizi varsa şikayetlerinizi bizimle ve Farm Limon Kabuğu Yağı satın almayı düşünen tüketiciler ile paylaşın.

 

 

Yorumlar

Yazıya 29 yorum yapılmış. Sen de fikrini paylaş!

Nagihan 12 Nisan 2016

Limon asit oranı bakımından oldukça zengin ama Nasıl tüy döküyor onu anlamadım.

Filiz 12 Ağustos 2016

Ben aldım kullanıyorum. tüy dökmüyor. tüyleri aldıktan sonra kullanılabilir

aydinses 13 Nisan 2016

Limon kabuğu yağı alırken nelere dikkat edilmelidir?

azizeliha 13 Nisan 2016

Bugün yanımdan geçen gruptan biri “limon kabuğu ile yaptım” dedi ben şok. Sınava gitmesem takip ederdim ne konuşuyolardı acaba

sinem 14 Nisan 2016

Tüy dökücumu yoksa tuy yok edicimi

Melike 18 Mayıs 2017

Kalıcı tüy dökücüymüş bu ben getirtirkwn baya bi sormuştum

FarmLimonKabugu 22 Nisan 2016

Yakın zamanda baya bi sükse yapacak ürünün ta kendisidir.

LimonKabugu 27 Nisan 2016

Limonun faydası saymakla bitmez kabuğu desen öyle şimdi yağındanda faydalanma zamanı:)

ebruuc35 3 Mayıs 2016

Ben geçen hafta aldım, şuan pürüzsüz ne zaman tekrar çıkar tüyler bilmiyorum, ilk izlenimim çok iyi

Cahide 20 Nisan 2017

Bende almayı düşünüyorum Eyer faydası varsa yada yoksa da Cvb yazarmısın lutfen

Melike 18 Mayıs 2017

Ama kutular her aldıktan sonra kullanılcak bu da siz ne sıklıkta aldgnıza bağlı bir kutuda 5 gece kullanılcak iyice yedirerek sürülcek alınan yere yani 1 ayda bir alıyorsanız 6 ay sonra tamamen bitecekmiş ben öyle anladım İnşaallah da olur bende aldım birinci ay yaptm ikinciyi daha kullanmadım. Umarım olurda pişman olmayız

lioncann 11 Mayıs 2016

tüy dökücü bitkiler arasındaki en etkili olanı, asit ornının yüksek olmasından ötürü tabiki limon!

Serkan_yigt 11 Mayıs 2016

ben dün aldım kullandıkça yazarım buradan

Tuba 23 Haziran 2016

Bi sorun oldumu kiminle irtibata geçicem telefon nolari bulamadım sadece internetten sipariş var cevap bekiyorum

Tuba 23 Haziran 2016

Bende almayi düşünüyorum ama kiminle irtibata geçicem bilmiyorum Nasıl kaç gün sürmemiz gerekiyo bilmiyorum

SEVGİ 24 Haziran 2016

BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM TÜY DÖKÜCÜMÜ YOKSA YOK EDİCİMİ ANLAYAMADIM

Neyzen 4 Temmuz 2016

Ben alalı iki hafta oldu hep düzenli kullandım. Yani gece yatmadan. Toplamda 6 tüp aldım. İki buçuk tüp bitti. Sadece iki gece kullanamadım. Benim sorum kullanırken tüylerde çıkıyor. Tüyleri alarak mı devam etmeliyiz yoksa tüyler çıksada sürmeye mi devam etmeliyiz?

sevgi 9 Temmuz 2016

sadece yuzum icin bir kutu yeterli mi ayrica urun geldiginde bakip kontrol edebilir miyiz emin olmak icin ve ne kadar surede nasil kullanmaliyiz her ciktiginda mi filan bunlari paylasirsaniz sevinirim ona gore siparis vericem de

Gamze 9 Temmuz 2016

Ürünü kullanma şansımız olmadı malesef, sorunuza farm limon kabuğu yağı kullanan kullanıcılar cevap vereceklerdir.

Sudenaz 28 Ağustos 2016

Gerçekten çok güzel bir konuya, çok güzel bir şekilde değinmişsiniz. Emeğinize sağlık

Yaprak 29 Ağustos 2016

Arkadaşlar bnde ise yaramadi 6kup aldım tavsiye etmiyorum
Limonun faydaları olabilir ama limon kabuğunun faydasını görmedim

Melike 18 Mayıs 2017

6 kutunun 6 sınıda kullandınmıki

Rukiye 26 Eylül 2016

Ben şuan kullanıyorum ama çok acı veriyor? Tüylerimi aldığım yerler bir süre acayip yanıyor

Yasemin 17 Nisan 2017

Tamam da bu yağ tüy dökmeye kıl kökünü yakmaya yaramiyorsa ne ise yarıyor bende sipariş ettim ama tüyleri azaltmada fonksiyonu yoksa kargoyu teslim almam

Tuba 18 Nisan 2017

yasemin hanım ürün gelip kullandığınızda bana dönüt verebiir misiniz? ben de almayı düşünüyorum ama kullanandan bilgi alıp öyle sipariş etmek istiyorum.

Zeynep 20 Nisan 2017

Bende kararsiz kaldim yok ediyor mu acaba kimden nerden sipariş vericem

Elif 25 Nisan 2017

Ben aldım 4. Gündeyim. Tüyleri aldıktan sonra sürdüm. Ama yüzdeki tüyler çok inatçıdır hemen dökülmez. Düzenli olarak devam ediyorum. Ayrıca yüzdeki bütün ölü deriyi atıyo. İnanaılmaz parlattı daha ilk günlerde. Tüy dökücülüğünü de zamanla görücem inşallah. Eğer olursa paylaşırım sizinle

defne 19 Mayıs 2017

Biz bu ürünü nasıl kullanacağız şimdi. Açıklamalar çok yetersiz 6 seans diyor ama ağdadan sonra 4-5 gece diyor anlamadım yardımcı olabilecek var mı?

Emine 9 Temmuz 2017

Ben 12 tüp aldım 6 sını kullandım hiç bir işe yaramadı tüğler ilk günkü gibi hala duruyo

Bosch Servisi | www.arcelikservisi.tv | fakro çatı merdivenleri | fakro çatı pencereleri | çatı merdiveni | çatı merdivenleri | İnci Ağda | ejzane.com