Satın almadan önce kullanıcı yorumlarını ve şikayetlerini okuyun, işinizi şansa bırakmayın! Sitemizden okuyabileceğiniz başlıca yorumlar ise şu şekilde; Banka kredi yorumları, telefon yorumları, otel yorumları, dizüstü bilgisayar yorumları ve Aktüel ürünler hakkında bilgiler edinebilir, deneyimlerinizi üye olmadan paylaşabilirsiniz.

Diox Tea Detox Nedir? Dioxtea Detox

HP F9J77A Kartuş

Tornado DPS-C050 Bariton Sax Standı

Ates99 MS009 Masaüstü Bilgisayar

Agromak L-00206 Titanic Narenciye Sıkacağı

Diox Tea Detox Nedir? Diox Tea Detox Yorum ve Şikayetleri

Sağlık, Ürün, Ürünler 30 Mayıs, 00:26'de eklendi

Diox Tea Detox

İsminden de anlaşılacağı üzere “Diox Tea Detox” bir zayıflama çayı. Haberlerde sıkça karşılaştığımız olumsuz durumlardan ötürü zayıflama çaylarının oldukça kötü bir imajı oluştuğu malumunuz. Diox Tea Detox çayı ise bu kategoriye mi giriyor bunu bilmiyoruz.

Diox Tea Detox Fiyatı

Diox Tea Detox Çay Nasıl Kullanılır?

Diox Tea Detox Kullanıcı Yorumları

Diox Tea Yan Etkileri

Diox Tea Detox zayıflama çayı kullandıysanız lütfen görüş ve önerilerinizi sayfa altından paylaşın.

 

Benzer Zayıflama Çayları;

Yorumlar

1 Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: Max Slim Tea Satın Almadan Önce Max Slim Tea Yorumlarını Oku! on 7 Şubat 2018

Yazıya 193 yorum yapılmış. Sen de fikrini paylaş!

Özlem Arslan 18 Ağustos 2016

Bu yorum *****.com sitesinin reklamını yaptığı gerekçesiyle ve aynı ip adresinden gelen övücü yorumlar nedeniyle gerçek dışı olarak işaretlenmiştir. Lütfen sadece ürünü kullanan gerçek kullanıcıların yorum yapmasını rica ediyoruz.

“öncelikle merhaba, tüm zayıflama ürünlerinden bunalmışken arkadaşımın da önerisiyle diox çay ile tanıştım ve profesyonel bir ürün gibi duruşu beni etkiledi. Kullanırken daha 2. gün bana kilo verdireceğini anlamıştım.
Bol su içiyorsunuz ve aşırı terliyorsunuz. iştahınızı anında kesiyor ve tokluk hissi veriyor. Bence Türkiyenin en iyi ürünü denemek isteyenlerin pişman olmacayağı bir ürün. Teşekkürler diox tea”

sefanur sarı 8 Eylül 2016

nova teatox kullandım etki etmedi bende. instagramda gezerken diox tea zayıflama çayı denk geldi. aldım 1 ayda 7 kilo verdim. 2. kutuyu sipariş verdim devam ediyorum bakalım inşallah 2. aydada kilo vermeye devam ederim.

Melek 22 Eylül 2016

Bana daha çok markanın çalışanon yorumu gibi geldi. Hiç bir kullanıcının kuracağı cümleye benzemiyor. Çok amatörce bir pof pof yorumu olmuş.

Meltem Arıcı 25 Ekim 2016

aynen katılıyorum, yok neymiş 7 kilo verdirmiş hemen 2. siparişini vermiş miş miş

gamze 18 Mart 2017

kullanıcı değilimama iş arkadaşım kullanıyor.2 haftada 4 kilo verdi.sağlık sektöründeyim, arkadaşımın kilo verdiğini görünce doktor arkadaşlardan da sipariş veren oldu.karalama kampanyasına gerek yokk arkadaşlar..

filiz 17 Aralık 2017

inanmıyor olabilirsiniz bizde sizin gibi düşünerek girdik guruba şimdi satışını yapiyoruz.cok basit bir çözümü var gerçek kullanıcıların olduğu iyi kötü herşeyin konuşulduğu guruba eklerim sizi bakarsınız bakalım sahte mi gerçekmi kendiniz görürsünüz bana ulasin lutfen filiz alpinar.

cüneyt özark 25 Ekim 2016

sakın almayın.hiç bir faydası yok. bunlar dolandırıcı.

Halime coskun 9 Kasım 2016

instagramdaki birde burdaki yorumu okuyup ürünü aldım 19. gün 4,5 kilo gitti bile 😀 sefanur hanım teşekkürler size güvenerek almıştım

melda güner 18 Kasım 2016

bu ürün gerçekten işe yarıyormu yhaaa instagramda yorumları vs okudum çok etkili diyolar. kullanan arkadaş varsa yazabilirmi acaba.

Derya ş 1 Mart 2017

Diox_ile_yeniden sayfasından temin ediyorum ben ürünleri ordan ürünleri hem inceleyip hem ayrıntılı bilgi alabilirsiniz çok yardımcı oluyorlar

tebe 12 Aralık 2016

arkadaşlar 12.12.2016 yani bugun başladım an ve an yazacam faydası varmı yan etkileri varmı etkisi süresi alan kişi bana 3 günde 1 kilo verdirdir dedi bekleyip görrecez

yusuf 22 Aralık 2016

merhaba verdinizmi kilo

Yolcu 16 Ocak 2017

Kilo verebildinizmi an ve an yazıcsm demiştiniz bekliyoruz cvp lütfen

selin 19 Aralık 2016

zayıflama çaylarından uzak durun arkadaşlar, zaten satış sitelerinde dikkat ederseniz zayıflama demezler, şark kurnazlığı yapıyorlar. Almayın aldırtmayın!

fatma gökçe 23 Ocak 2017

Arkadaşlar merhaba
Ürünü 5 gündür kullanıyorum evde oturduğum süreçte sürekli canım birşeyler ister ve atıştırma ihtiyacı hissederdim fakat ürünü kullanmaya başladığım andan itibaren iştahım tamamen kesildi.Neredeyse 3 kilo verdim.Tabiki hızlı kilo verildiği için sporsuz kullanmamanızı tavsiye ederim ben bir sayfadan mekik programı alıp uygulamaya başladım.Şuan 200 mekik çekebiliyorum.Tartıda kendimi 75 kilo gördüğümde çok üzülmüş ve karar vermiştim.71 kiloya kadar diyet yaptım ve iyi bir tanıdığımız bu ürünü önerdi çok inanmasamda sadece susatması için almıştım ne yalan söyleyeyim bu kadar iyi bir sonuç beklemiyordum şuan 68 kiloyum hedefim 55 kiloya düşmek.Sporla zayıflayanlar midenin küçülmesi etkisiyle geri almadıklarını söylüyorlar onu henüz bilmiyorum fakat şuan için sonuç çok iyi.30 günlük satılıyor ve 2 paket kullanımdan sonra 15 gün ara verilmesi gerekiyormuş.Birde çayı aniden bırakmayı önermiyorlar.Günde 1 iki günde 1 gibi arayı açarak tüketime bir süre devam edilmesi gerekiyormuş.Dediğim gibi henüz 5. günüm ve umarım istediğim sonuca ulaşabilirim bu ürünle bunu başarabileceğimi düşünüyorum..Tekrar bilgilendirmek için yazacağım 🙂

DENİZ 26 Nisan 2017

mrblar efendim sonucu yazaiblirmisiniz işimdi

Cemile 11 Şubat 2017

Emziren anneler kullanabilir mi bir zarari olur mu cocuga 17 aylik cocuk

gly 16 Şubat 2017

emzirenler kullanamıyormuş kutuda yazıyormuş kullanamaz diye

yakup 14 Şubat 2017

Zamanında baya bi umutla almıştım ama fos çıktı

gly 16 Şubat 2017

benim 8 aylık bebeğim var emziriyorum bu yüzden şimdilik kullanamıyorum fakat arkadaşım kullandı gördüğümde inanamadım acayip zayıflamıştı bu çay sayesinde… tokluk hissi veriyor ve bol su içiyorum dedi.. çok az yiyor ve aynı zamanda beslenmesine de dikkat ediyor gerçekten doğru bu çay zayıflatıyor… emzirmeyi kestikten sonra hemen başlayacağım 7 kilo fazlam var..

Derya ş 1 Mart 2017

Emziren anneler için uygun değil çay çok güçlü bir ürün oldugundan emzirmeniz sona erdikten sonra sağlıklı bir iekilde kullanabilirsiniz

alev 20 Şubat 2017

sorun bende mi anlamadım neden hiç faydasını göremedim sayıın yetkili?

Hatice gözüaçik 25 Şubat 2017

Iyi gunler. Iletisime gece bilirmiyiz ? Ben 14 yasindaki oglum icin dusunuyorum sizde olumlu goruyormusunuz. Internette 120 TL gosteriyordu dogrumu acaba? Ayrica kargo ucreti ne kadar?

Derya ş 1 Mart 2017

Malesef ürün 18 yaş altı için verilmiyor

Halime akan 28 Şubat 2017

1 aydır kullanıyorum hiç bi faydasını görmedim

Derya şahin 1 Mart 2017

Merhaba arkadaşlar ürüne 3 ay oldu başlayalı 16 kilo verdim benimle birlikte kilo sorunu olan tüm arkadaşlarım annem kardeşim eşim herkes aldı ürünü ve herkes ama istisnasız herkes çok ama çok memnun kaldı sonuç almayan kimse kalmadı.. ama söyle bişi var bunun yanında siz kilo vermeyi ne kadar istiyorsunuz.. aklınıza gelen herşeyi yiyip çaydan mucize beklemeyin çünki böyle bir ürün yok zaten elbette sizde diyet yapıyorsunuz ürünün en belirgün faydası açlıl hissetmiyorsunuz ama siz açlık hissetmeden de nasıl olsa çay var diyip herşeyi zamansız bir şekilde yerseniz elbette bir işe yaramaz.. ben günde 5 öğün yemeği söyletmeyen em büyük zevki abur cubur fastfood yüyecekler oşan insan şimdilerde sabah kahvaltısı ile yaşıyorum diyebilirim ve en önemlisi bunuda hiç zorlanmadan yapıyor olmam.. elbette midemi boş bırakmamak adına diğer öğünlerde bişiler yiyorum ama yemesem ihtiyaç asla duymam.. sırf metobolizmam çalışması açısından biraz çiğ kuruyemiş yada bir kase yoğurt yada orta boy bir meyve ama akiam yemeğinden sonra çay ve kahve dışında hiç bişi tüketmiyorum.. şimdi diyeceksiniz ki eee bu asıl olay zaten diye çaya ne gerek var diye onuda şöyle açıklıyım ben bu gıdalardan çok daha fazlasını tüketerek yaptıgım diyetleri bişe en fazla 20 gün sürdürebiliyordum şimdi 3 ayımı doldum çok şükür ve keyifle devam ediyorum iyi ki tanışmışım diox ile herkese tavsiye ediyorum kesinlikle kullanın.. NOT SAHTE ÇAKMA ÜRÜNLERE DÜKKAT EDİN PŞYASADA HER ÜRÜNÜN SAHTESİ MEVCUT

Bahriye yıldız 4 Mart 2017

arkadslar ben urunu kullanmaya baslayalı 50 gün oldu gercekten mucize normalde cok zor kilo veren bıriyim tam 14 kilo verdim ve suanda beni görüpte kullan arkadaslarım var bu kisiler az da 20 kişiye ulstı hemen hemen herkesde aynı sonuc verdi açlık hissi yok bitkinlik yok acayip bir enerjisi var yanliz cayı icerken su icmesseniz hic bir işe yaramıyor ben tavsıye edıyorum 79 kilodan 64 kiloya indim verdigi mutluluk özgüven harika

Yeşim 10 Mart 2017

Peki kilonuzu koruyonuzmu sürekli içmek gerekiyormu

canan 23 Mart 2017

Nereden aldiniz

gülçin 4 Temmuz 2017

günde kaç litre su içöinizi peki bende sipariş verdim inşallah işe yarar

Serap 4 Mart 2017

Arkadaşlar ürünü yeni aldım, 8 aylık bebeğin var emziriyom bir sorun olur mu, satıcı kişi 6 aydan büyükse birşey olmaz dedi yardımcı olurmusunuz

Srp 4 Mart 2017

Arkadaşlar 8 aylık bebegim var emziriyom bir sorun olur mu daha yeni aldım çayı, satıcısı 6 aydan büyükse birşey olmaz dedi

Selime 6 Mart 2017

Merhaba arkadaşlar benim eşim kullandı 1 haftada 5 kg gitti ve iştahı acayip derecede kesildi.Bende 2 gündür kullanıyorum gerçekten benimde iştahım azaldı ben ki sürekli açlık hissi duyuyordum şimdi çok rahatım tavsiye ederim

canan 23 Mart 2017

Selime banada yardimci olurmusun

Selime 6 Mart 2017

Eşim internetten almadı birebir satan kişiden aldı almak isteyen arkadaşlara yardımcı oluruz

Gamze 20 Eylül 2017

Merhaba eşim direkt aldı dediniz bilgi alabilirmiyim

Burcu 7 Mart 2017

Bende dun sparis verdim bu urunu tereddutluyumde acikcasi zarari olurmu cunku sahteside vardir eminim butun urunler gibi kullanipta faydasini goren cok az gordum kadariyla ve telefonlara donulmuyor buda suphelendiriyor acikcasi ve gelen urunu almadan tekrar gondermeyi dusunuyorum bir sorum oldunda aramami ve olusabilicek herhangi zarara acik olduklarini soylediler ama ben aradimda kimseacmadi

tulay 8 Mart 2017

Ben bugun ilk defa duydum ve 2kisiden memnun kalmislar ama ben henuz tereduteyim acaba diye

Yeşim 10 Mart 2017

Nasıl sipariş veriliyor

Merve 22 Ağustos 2017

Almak isteyenlere yardimci olabilirim

Eda eren 15 Mart 2017

1 haftadır kullanıyorum ne iştahım kesildi nede kg verdim gibi bakıcaz ilerleyen günlerde

Zeynep sanli 20 Mart 2017

Urunu bugun kullanmaya basladim urun hakinda hep guzel yorumlar okudum ins bende faydasini gorucem zayiflayanlar yorumlarinizi yazarmisinz lutfen

Zeynep sanli 20 Mart 2017

Urunu bugun kullanmaya basladim arkadaslarimin tavsiyesiyle ins faydasini hormeyi umut ediyorum kullanan ve kilo verenlerden daha fazla yorum alabilirsek sevinirim

Büşra 23 Mart 2017

Kullaniciyim 15 gunde 7 kg verdim almk isteyenede yardimci oluyorum

Beytullah 24 Mart 2017

Büşra hanım bende almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz ama hala tereddütdeyim birde ürünün fiyatı nedir

Kübra 25 Mart 2017

Bende kullanıcıyım 15 günde 5 kg verdim iştahımda çok fazla bi değişiklik olmamasına rağmen hemde..isteyen arkadaşlara yardımcı da oluyorum

Eda eren 25 Mart 2017

15 gündür kullanıyorum ben 1 kg vermişim ve ellerim burmum çok üşüyor halsizlikte oluyor kg bile veremedim bilgisi olan var mı acaba

tuana 25 Mart 2017

Eda hn, diox tea ya geçen ay başladım. ilk 13 gün 1 gram bile veremedim. iştahım kesildiği halde. 15 gün 1 kg. verdim. bir ayın sonunda toplamda 3 kg verebildim. ikinci kutuya başladım. bir hafta oldu hala kilom değişmedi. yani verdiğim kilo hala 3 kg. öyle 1 haftada 5 kg falan hiç zannetmiyorum ki versinler. yalnız bu ürün hakkında araştırma yapıyorum. gelen paketin üzerindeki üretim izin no.suna baktım. tarım bakanlığına sordum. böyle bir ürünün üretim izni yok. sahte olabilir dediler. bu konuyu diox tea yetkilileri ile görüşeceğim. alacağım cevap tatmin edici olmazsa içeriğini laboratuvarda kontrol ettireceğim.

DENİZ 26 Nisan 2017

mrb Tuana hanım sonuç olarak bilgi verebilrmisiniz müsait olduğunuzda 🙁

Dilara 26 Mart 2017

Merhabalar ben diox tea yi alırken başta herkes gibi tereddüt etmiştim kilo veremiyorum dedim moralim düştü ama 1 hafta sonucunda değişikliği hissetmeye başladım o çok sevdiğim tatlıları asitli içecekleri gözümün göresi kalmadı 1 ay olmadan 5 kilo verdim teşekkürler diox tea

Maria 13 Nisan 2017

Hanimlar cayin tadi nasil cokmu tatli

Maria 13 Nisan 2017

Cayin tadi cok tatli

Eda eren 26 Mart 2017

Çok teşekkür ederim işte böyle gerçek yorumlara ihtiyacumız var. Ve ben dün çok kötü oldum ve bıraktım. Bugün çok iyiydim. Lütfen arkadaşlar bogazımızı tutalım yoksa kg gitsin derken hayatımız gidecek ?

Eda eren 26 Mart 2017

Tuna hanım çok teşekkür ederim.

Hatice 27 Mart 2017

Almadan once tereddut etti. Iki arkadas ortak aldik.15 gun oldu kullanali tarti 4 kilo gosteriyo. Istahimi kesti.Agiz kurulugu yaptigi dogru. Yalniz diger kullananlara sorum olacak. Sanki sinir yapti bende ayni durumu yasayan var mi? Ve kulaginda sorun yasayan oldu mu? Ve ortaklasa aldigimiz arkadastada sinir ve kulag agrisi oldu. Kulak agrisini merak ediyorum tesaduf mu(usutmekten mi) diye? Ortakulagimda iltihap var. Arkadasta da durum ayni. Acaba cayin yan etkisi mi ikimiz de ayni zamanda mi usuttuk???

Gamze 4 Nisan 2017

Bende de kabızlık ve aşırı şişkinlik yaptı aynı sorunu yaşayan var mı 10 gün kullandım bi sorun yoktu ama sonrasında aşırı şişkinlik yaptı sanki 10 gündür tuvalete çıkmıyormuş gibi hissediyorum tuvaletimi yaptığım halde hala yapmamış gibi hissediyorum?

Serap 5 Nisan 2017

Burdaki yorumlara bile guvenemiyorum…

Ayşegül kaya 5 Nisan 2017

2.ay kullanmaya devam ama ilk ay diyetle birlikte 76.800 den 71.200 e düştüm. Fakat artık ağız kuruluğu şu içme isteği iştah kesme gibi hiçbir şey başlamadan önceki iştah acizliğini yaşıyorum. Yemeklerden 1 saat önce günde 2 paket sabah ve akşam kullanıyorum. Eeee ne yapcaz şimdi.

tuana 5 Nisan 2017

ayşegül hanım merhaba, yorumları okuduysanız ben daha önce yazmıştım. ilk ay 3 kilo verdim. ikinci kutuya başladım, ikinci kutu bitmek üzere ama hala 3 kilo haricinde gram veremedim. yetkililere sorarsanız su için diyeceklerdir. su da içtik ama yok olmadı.

Ayse 14 Nisan 2017

Ben bunu aldim kullandim hiç kilo veremedim sakın inanmayin

Ömür Yiğit 19 Nisan 2017

Arkadaşlar merhabalar ben bu çayı duydum baştan inanmamıştım arkadaşım kullandı 3 ayda 18 kilo verdi hemde yattığı yerden kilo verdi sonra bende başladım tam 48 günde 12.500 kilo verdim hayla devam ediyorum 1 hafta sonra yine tartilicam muhtemelen 4 5 kilo daha veririm tavsiye ederim şöyle ederim rahatsızlığı olan kullanmasın 88 buçuk kilodan 74 kiloya indim 40 beden pantolon giyiyordum şimdi 32 33 beden giyiyorum diox ailesi teşekkürler durmayın sizde başlayın bende hc bir yan etki olmadı baş ağrısı mide bulantısı göz kararması vs vs

Ömür Yiğit 19 Nisan 2017

Çayın tadı çok güzel tatlı bir tadi var aynı kuş burnu gibi rengi de aynı

tuana 20 Nisan 2017

sayın ömür yiğit; umarım söylediklerimi yanlış anlamazsınız. amacım sizi kırmak değil. yalnız 12,5 kilo verdiğinizi, 88 kilodan 74 kiloya düştüğünüzü söylüyorsunuz. iyi güzel de sayın yiğit bu hesaba göre 12,5 değil 14 kilo vermeniz lazım. bu ürünü önceki yorumlara bakarsanız görürsünüz ki ben de kullandım. 1 ayda ancak 3 kilo verdim. ikinci kutuda hiç veremedim. öyle yattığın yerden olmuyor o iş. birinci kutuda hafif yaşadığım kalp çarpıntısı ikinci kutuda bir hayli arttı. yinede kullandım. ama yok kilo veremedim. insanlar burada yazılanlara bakarak ürünleri değerlendiriyorlar. samimiyetinize inanıyorum. bunlarda bu ürün için benim değerlendirmem.

Banu 22 Haziran 2017

Bende kullanıyorum ama hiç işe yaramadı. İsteyen arkadasa verebilirim

hlybrn 28 Haziran 2017

Ben alabilirim uygunsa sizin içinde ..

Melegim34 1 Temmuz 2017

Bnm icin uygun sizde uygunsa satabilirim

Merve dagci 8 Ağustos 2017

Arkadaslar bn kullaniyirum fiyqt biraz pahali oldugu icin alqmdm ikinciyi kullanmayan varsa bn alabilurim yardimci olun lutfen

Asli 21 Nisan 2017

Boyle ilaclara kesinlikle inanmayin verdiginiz kilolar katiyla geri aliniyor ben zamaninda bir cok sey denedim ve anladim ki kendi vucudunuzu tanirsaniz en iyi bu sekilde kilo verirsinzi paranizi bosa harcamayin

Bursalı 3 Mayıs 2017

inanmayın işe yaramıyor, buda para tuzağı

aysegül 4 Mayıs 2017

evet kullandim bir aylik ve bi kac kilo verdim sma cayim bitikten sonra daha fazla yemeye basladim durduramadim kendimi sakin almayin

melike 16 Mayıs 2017

Bende kulandim 2 ayda 20 kilo verdim çokta memnunum herkese tavsiye ederim ben diox tea yi

Merve 18 Mayıs 2017

ben kullandım hiçbir işe yaramadı .ucuzda değil.bir umut işte aldım.hiçbir fayda görmedim

tugce 31 Mayıs 2017

Ne kadar kullandin bitmediyse bana satabilirsin. 120 tl çok geliyor. O yüzden 0 paket alamıyorum öğrenciyim

merve 2 Haziran 2017

ben hepsini kullandım birti.ama 1 kilo dahi veremedim

Melegim34 1 Temmuz 2017

Ben hiç kullanmadim istersen satabilirim Tuğçe hanm

selin 10 Ağustos 2017

slm elinnizdek icay duruyorsa alabililrim uygun fiyata

Gizem 25 Ağustos 2017

Bende almayi dusunuyorum ama tereddutteyim

Gizem 25 Ağustos 2017

Sattiniz mi acaba

Eren yavuz 26 Ağustos 2017

Ben satabilirim almak istiyossan 50 tl

Gül 30 Ekim 2017

Eğer ürün hala elinizde mevcutsa ben alabilirmiyim siz neden kullanmadınız ne zaman aldınız acaba

Kübra 23 Mayıs 2017

Merhabalar,
Bende hir umut kilo veririm diyerek alanlardanim. Ilk 1 hafta belki psikolojik belki de cayin etkisi tam bilemiyorum ama yokluk hissini yasadim. 1 hafta aksam yemeklerini yemek bile istemedim. Oglenleri porsiyonlarimi kuculttum. Butun bunlara ragmen 3 haftada sadece 1 kilo verebildim. Zaten yemegi kisitladigimda o kiloyu verebilen bir insanim. Cayin bana hic bir faydasi olmadi. 3 hafta kullanimdan sonra cayo biraktim ve istahim daha fazla acildi. Hep birseyler yemek istiyorum.
Bu cayi tavsiye etmiyorum. Bahsedildigi gibi ayda 6-10 kilo hayal bence. Verdiginiz paraya yazik olur.

Hacer 25 Mayıs 2017

1 kutu bitirdim ıkinciyi bekliyorum.7 kilo verdim teşekkürler Diox tea

tugce 31 Mayıs 2017

Arkadaşlar elinde diox tea kullanıp memnun kalmayan bana satabilir uygun fiyata.

Alparslan 4 Haziran 2017

Bu cayı erkekler kullanabiliyormu

Turgut 3 Temmuz 2017

Elbette

Yeşim 6 Haziran 2017

Ben kulandim ve hala kulaniyirum cokda guzel kilo veriyorum

Mevin 6 Haziran 2017

Kuzenim kullandı 3 ayda 24 kilo verdi yarın alacaktım ama bu yorumları görünce içim soğudu

Esma 10 Temmuz 2017

Neden vazgextiniz

Turgut 21 Haziran 2017

Arkadaşlar merhaba hem bir diox kullanıcısı hemde aldığım sonuç ve tepkiler doğruştusunda bayilik almış biri olarak tamamen açık ve net konuşacagım çünki herhangi birşeyden değil insan sağlığından bahsediyoruz.. ilk ürünle instagram sayfasında tanıştım bir kaç gün almamak adına direndim ( çünki netten aldıgım tüm zayıflama ürünlerinin nerdeyse hiç bir faydasını görmemiştim ) o dönemki bayi arkadaşımla görüşürken inanmıyorum ama alıcam umudum kalacagına param gitsin dedim ilk kutu ürün geldi ben düzensiz bir şekilde kullandım ama yeme düzenimi hiç değiştirmedim tatlı koşa ekmek vs aynen devam ettim bu süre zarfından benim kullandıgım kutudan arkadaşlarım ve kardeşimde denemek istediler tabi bu arada benim kutu bitti ve benim hiç kilo vermediğim ortaya çıktı.. ama bir farklılık sezdim kendimde sonra ürünü denemek için alan arkadaşlar kapıma dayanmaya başladı bu ürün nerde hemen bizede al diye onlar için sipariş verirken bir kutu daha söyledim kendimi için bu defa hep birlikte kullanmaya başlayınca tabi hırsla daha düzenli asla kür kaçırmadan kullandım ve asla canımın istemediği bişiyi yemedim ve iş yerim üstelik gıda üzerine derken çevreden bizim üzerimizdeki etkisini gören arkadaşlar hızla sipariş vermeye başladı ve ben bayilik aldım ve şuan ben 2 aylık 2 kür kullandım yani toplam 4 ay ve 15 kilo verdim şuan kullanmıyorum ama midem o oranda küçüldüğünden eski yeme tempom yok ve kiloda almadım yani demeye çaliştiğim şu arkadaşlar üründen mucize beklerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız ama bu işi cidden başarmak istiyorsanız bu ürün o zaman sizin için mucizeler yaratıyor 2 ayda 17 kilo veren yan komşum ve 2 ayda 13 kilo veren bir arkadaşım var bunlar en yüksek olanları ama faydasını görmedim diyen kullanıcım olmadı çünki ürünü vermeden önce belirttiğim birşey varki siz kilo vermeyi ne kadar istiyorsunuz ayrıca bir yorumda sağlık bakanlığı izninden bahsedilmiş öyle bir duruö söz konusu olamaz tüm izinleri tabidir ürünün ve satış sitesinde ve bizlerin instagram sayfalarında mevcuttur.

Senay 5 Ekim 2017

Emzirenler kullanabiliyor mu

hülya 13 Ekim 2017

bu yorumlara kesinlikle inanmıyorum bir aydır kullandım yeni bitti ama ben bir gram bile vermadim hiç bir işe yaramıyor

Duru 26 Ekim 2017

Sayfanızın adresini atarmisiniz

Türkan ercan 7 Temmuz 2017

Merhaba arkadaşlar yeni kullanmaya basladim 3 kilo fazlam var cok yemek yiyen biri degilim veremiyorum bir türlü meslegim masa basi kullandiktan sonra sunu fark ettim ilk defa gune yorgun uyanmadim ve erken saatde ayaktaydim ben tavsiye ediyorum memnunum bu gune kadar bir umut nelere para dokmedikki aklimda kalacagina denemek daha mantikli ?

Asli 10 Temmuz 2017

Bu çayla bir ayda 9 kilo verdim ben arkadaşlarım da kullandı biri on günde 7 kilo verdi diğeri bir ayda 6 kilo verdi hepinize tavsiye ederim şiddetle tavsiye ettiğim bence rakipsiz bir çay teşekkür ediyorum diox ve üreticilerine hiç bir Çayda bulamadığımi buldum bu Çayda ?☺

GAMZE BAŞARAN 10 Temmuz 2017

Bu Yorum Aynı İp Adresinden Gelen, Farklı İsimler ve Farklı Memnuniyet Yazıları İle Kullanıcıları Manipüle Ettiği İçin İşaretlenmiştir. Söz Konusu Yorumu Dikkate Almayınız.

Buket 10 Temmuz 2017

Merhaba arkadaşlar ben çayı 23 gündür kullanıyorum suana kadar 6.300 verdim kullanmaya da devam edeceğim suan ikinci paketi siparis ettim tartida gözlerime inanamadım gerçekten çok mutluyum ve teşekkür ediyorum

GAMZE BAŞARAN 10 Temmuz 2017

Bu Yorum Aynı İp Adresinden Gelen, Farklı İsimler ve Farklı Memnuniyet Yazıları İle Kullanıcıları Manipüle Ettiği İçin İşaretlenmiştir. Söz Konusu Yorumu Dikkate Almayınız.

Damla 10 Temmuz 2017

Arkadaşlar Merhaba ben çayı bayramda kullanmaya başladım suan için mükemmel sonuçlar 112 kilodan 105.700 e düştüm bu çay gerçekten mucize düşünmeyin tereddütsüz alın.

GAMZE BAŞARAN 10 Temmuz 2017

Bu Yorum Aynı İp Adresinden Gelen, Farklı İsimler ve Farklı Memnuniyet Yazıları İle Kullanıcıları Manipüle Ettiği İçin İşaretlenmiştir. Söz Konusu Yorumu Dikkate Almayınız.

Burcin selek 18 Temmuz 2017

ggbs.tarim.gov.tr tarim bakanligi onayi varmi bakiniz arayinnnnn inandim aldimda kiloyu neye gore verdirio inceliyin bi ?Almayinnn sakin

Sevo 3 Ekim 2017

Açıklama yapar msınız ???

Türkan 18 Temmuz 2017

Ben bu çayla 2 ayda 12 kilo verdim kesinlikle tavsiye ederim

Hatice 7 Aralık 2017

ya iste nasil inanacam bilsem simdi alacam offf cok kararsizim

Şerife 30 Temmuz 2017

Bende düzenli kulkanmadığım halde tokluk hissi uyandırdığı için 65 kilo iken şu an 62.5 ve tek öğün kullanmama rağmen bence güzel bir sonuç ama dün itibariyle günde 2 defa kullanmaya başladım

Şerife 30 Temmuz 2017

13 temmuzda başladım bende düzenli kullanmadığım halde tokluk hissi uyandırdığı için 65 kilo iken şu an 62.5 ve tek öğün kullanmama rağmen bence güzel bir sonuç ama dün itibariyle günde 2 defa kullanmaya başladım

Olcay 9 Kasım 2017

Bu urunu kullanip gerckten kilo verenler yazabilir mi?insanlari kandirmayla, eline bi kac kurus gececek diye bu kadar insanin bedduasini almayin..

Hatice 2 Ağustos 2017

Ben bir haftada 4 kilo verdim istahim cok acikti bu cay sayesinde kapandi cok guzel bir cay herkese tavsiye ederim

Hafize seymen 5 Ağustos 2017

Bende Üç gündür kullanıyorum dioxtea zayıflama çayını henüz kilo kaybım yok nasıl besleniyirsunjz

R.ipek 2 Ağustos 2017

Bu çayın içindekiler kısmı neden yok arkadaşlar ne içtiğinizi bile bilmiyorsunuz evet zayıflatıyor olabilir onu anladım ama sonunda sağlık problemi yaşayan oldu mu onu merak ettim

Nurgül 6 Ağustos 2017

Yan etkisi nedir acabam

Aysegul 18 Ağustos 2017

Yan etkisi yok zayiflamama gibi birşey olabilir sadece oda sağlık probleminiz varsa

Aysegul 18 Ağustos 2017

Diox detox zayıflama çayı ile 16 kilo verdim çok yavaş çalışan bir metabolizmam var kesinlikle sarkma bile olmadi mucize dedikleri bu olsa gerek kullanırken satın aldığım kişiyi çok sikbogaz ettim kilom yavaş gidiyor diye bana bu sihirli değnek değil 3 günde almadınız bu kiloları sabırlı olun yavaş gidecek sağlıklı bir sekilde herşeyden yiyerek gitti bu 16 kilo 3 ayda ben diyorum ki bu çay bence sihirli değnek gitti inanamıyorum 85 kilodan 67.800 çok teşekkürler

Aysegul 18 Ağustos 2017

Ayrıca kilo veremeyenler mutlaka sağlık kuruluşlarına gidip tahlil yaptirsinlar herhangi bir hastalık varmı diye troidi olanlar kortizonlu ilaç geçmişi olanlar insülin direnci olanlar kan değerleri demir eksikliği anemi b12 eksikliği gibi rahatsızlıkları olan kişiler sadece kilo veremiyorlar bunu satın alırken belirtin doktor kontrolünde alin

daasd 21 Ağustos 2017

dasda

Nihal çolak 22 Ağustos 2017

Arkadaşlar gerçekten kullanipta kilo verdiğine yemin edebilecekler varmı aranizda

Merve 22 Ağustos 2017

Cok guzel istah kesiyo kilo verdiriyo kesinlikke tavsiye ederim harika bir urun almak isteyenlere yardimci olabilirim

Ayşegül 25 Ağustos 2017

Merhaba bana yardımcı olur musunuz

Rabia 2 Eylül 2017

Gerçekten kilo verdiriyor baya bir iştah kesiyor ben 23 günde yedi kilo verdim ama yan etkileri çok oldu bana bir daha asla kullanmam çayı içerken bugünde ölmedim şükür diyor dum bana kalp carpinrisi ellerimde uyuşma aşırı ter oluyor onu zaten hiç söylemiyorum agmiz kurudu sürekli öyle bir kurumaki anlatamam dilim yara oldu dudaklarim yara oldu metabolizma hızını iki katına çıkarıyor bunun üzerine biraz hareket ettigin zaman yol yürüdüğün zaman elin kolun kalkmiyor hareket edinceye metabolizma hızı üç katına çıkıyor aşırı şekilde mide bulantı si oldu agzima bir lokma koymadigim günler oldu Genel olarak toparlayim güzel kilo verdiriyor ama vücut sağlığınızı berbat durumda etkiliyor şimdi soracak siniz bu hâlde bu çayı neden ictiniz diye ben hızlı bir şekilde Zayıflamak istedim çıktım bir yola yarım bırakmak istemedim ben asla tavsiye etmem kimseye hatta eşim de almak istedi sen güzel zayıfladin bende Zayıflamak istiyorum dedi ben müsade etmedim

Simge 23 Eylül 2017

Ben internette görmüstüm sipariş ettim fakat kullanmadn önce bir tanidigim dedi oda kullanmis 10gun sonra rahatsizlanmis gripden dolayi ama karaciğerleri iflas etme derecesinde öğrenmis bir hafta pamukkale de yatmis onu duydugumdan beri kullanamiyorum habi Gida Tarim Bakanliginin da izni yok yani. Sağlik sorunundan şüpheliyim

cyln 31 Ekim 2017

Ewet ben edebilirim ama kullanacağım ürünün orjinal olduğunun garantisiyle

Elif 22 Ağustos 2017

Ben almayı düşünüyorum şuan ama verdiğim kiloları geri alır mıyım diye korkuyorum verilen kilolar geri alınıyor mu? ?

Merve 25 Ağustos 2017

Bir kutu bitti ikinci kutuya başladım ister inanın ister inanmayın kilo ver diyor daha öncede yazdım ben bu üründen para falan kazanmıyorum sadece bazı yorumlara inanmadigim icin yaziyorum agiz kurulugu yapip su icme ihtiyacı hissettiriyor dikkatli kullanıldığı taktirde çok güzel kilo verdiriyor alerjik astım ve reflum var her sabah istiğfar eden biriydim çayı içmeye başladığımdan buyana bir ay on gun oldu ve sadece dort kere istiğfar ettim bu benim için çok güzel birşey

Nazlı 2 Kasım 2017

Peki reflüde sıkıntı yaşadınızmı acaba

Gül 26 Ağustos 2017

Muhteşem ve ötesi bende korkarak aldım ama bir haftada 4kg verdim çok güzel bir ürün kesinlikle alın terettürsüzce

cemile 5 Ekim 2017

1 haftada 4 kilo vermek saçma o kiloyu ayda versem göbek atarım

Eren yavuz 26 Ağustos 2017

Bu caydan isteyen varsa satabilirim 50 tl elimde var icemedim ben

Ayşegül 5 Eylül 2017

Ben aliyim

Seda 17 Eylül 2017

Ben alabilirim

Gulsen 11 Ekim 2017

Fiyatı nekadar bu çayın

Eren yavuz 26 Ağustos 2017

Demin gmail yanlis yazmisim elimde cay var satabilirim 50 tl ben icemiyom

Yusuf aydın 29 Ağustos 2017

Ben alırım

murat 5 Eylül 2017

neden içemiyorsunuz

Ayşegül 8 Eylül 2017

Ben hemen alırım

ümran 11 Eylül 2017

ben alabilirim ürünü.

Zehra 11 Ekim 2017

Çayınız hala varsa ben alırım

deniz 1 Kasım 2017

mrb cayi sattinizmi acaba

tülay 6 Eylül 2017

bir tanıdığım abla vardı mayıs ayında başlamış en son gördüğümde kiloluydu haziran ayında tekrar görüştük nolmuş sana dedim…. evdeydik çıkarttı çay demlemiştim o kaynar sudan aldı sallama bi poşet çaydı. koydu içti acayip susuyorum dedi son 5 kg vermem gerek devam ediyorum dedi sorduğumda 1 kutu aldım dedi. 1 kutu da kızına almış vermiş doğum yapmış kilosu kalmış heraldee. benim gördüğüm tek örnek o kişiydi. başka örnek yok buna rağmen güvenip almadım niyeyse.. benimde 10 kg fazlam var.. o kadar şeye güvenip satın aldım ki bazılarından 10 tane bile kullanmadan çöpe bastım. çok şeyler say say bitmez.. bir tek krem gibi zayıflatıyor denilen şeylere para vermemişimdir onun dışında hap çay süte karıştır iç filan oooo…. ama bunu sanırım olumsuz yorumlara rağmen çünkü çok olumsuz yorumda var ama bir o kadar da umutlandım nedense diğer olumlu yorumlara.. alıcam ya 🙂 en fazla 1 hafta içer bakarım değişim yoksa hiç acımam direkt çöp:)

ilknur 8 Eylül 2017

tarım bakanlığı izni yok sanırım. belge istedim yardımcı olmadılar

gulden 12 Eylül 2017

merhaba diox cayını bu gun kullanmaya başladım cocuk emziriyorum cevremdeki insanlar tepki gösterdiler kullanmamam için isteyen olursa daha uygun bir fiyata satabilirim icinden yanlızca 1 tane kullandım

Seda 17 Eylül 2017

Ben alabilirim isterseniz

Zehras 11 Ekim 2017

Merhaba ben alabilirim çayınızı

Esra 13 Eylül 2017

Bu urunu bende kulaniyorum 8 gun oldu 4 5 kg gitti simdilik gaza gelip 3 kutu daha siparis verdim elimde patl
Ama
z insallah

Merve 18 Eylül 2017

Almak isteyen bana ulasabilir

Alper 20 Eylül 2017

Sizin terazi bozuk muhtemelen

arzu 25 Eylül 2017

Yahu inanmayın böyle şeylere olumlu yorumlar aynı kişiler tarafından farkı isimlerle yazılıyor sağlıklı kilo vermek istiyorsan bir doktora git bol bol ılık su iç sağlığından olup ömür boyu çekme

Su 11 Ekim 2017

Ben ürünü ağustos ayında aldım eşimle birlikte kullandık bir paketi ve 5kilo verdim daha sonra tekrar sioariş verdim ve sioarişim 1 ay gecikti ürün piyasada yok diye gelen ürün de ise ilk kullandığım ürünün etkisini bulamadım aksine verdiğim kilolarıda almaya başladım sanırım ürünü asıl firma yapmadı bu bir yan ürün gibi geldi bana iki ürün arasında çokkk ciddi fark var.. eğer aranızda temmuz ayından önce ürün alıp kullanamayan varsa alabilirim

Gldn 13 Ekim 2017

Merhaba elimde var 1 kere kullanidim size verebilirim

Dilekk 3 Aralık 2017

Hala mevcut ise almak istiyorum

Süreyya 19 Ekim 2017

Satış yapan çok yakın arkadaşım var yardımcı olabilirim…

Gamze 7 Kasım 2017

Süreyya hanım fiyat nedir arkadaşınız da acaba

Nihat koyu 20 Ekim 2017

Merhaba elimde 4 kutu var geçen ay aldım. Spora başlayınca kullanmaktan vazgeçtim. 4 kutu 250’ye veririm isteyen olursa.

Yasemin 23 Ekim 2017

Nezaman almıştım.nerededinix ödemeyi nasıl yapicaz

Nuran 28 Ekim 2017

Elimde bı 24 günlük çay var isteyen olursa 100 TL den verebilirim kargo benden

güneşinkızı 11 Kasım 2017

biz zaten 30 günlük olanı 105 tl ye alıyoruz ki 100 tl uygun değil

Sevo 4 Aralık 2017

Mrb nerden alıyorsunuz 105tlye söler misiniz almak istiyorumda ???

cyln 31 Ekim 2017

Arkadaşlar orjinal olduğuna inandığınız ürünlerimizin hangi site uzeri alindığını yazalim diger almak isteyen arkdslar zararlı çıkmasın bu işten malum dolandırıcı site cok

Gamze 7 Kasım 2017

Benim aldığım yer orijinal sanırım kutu da geldi faydasını gördüm diyet yapmadım ama aburcubur yemedim ayrıca tatlı çok seven biriyim ama tatlı istediğimi yok etti sadece sabah 15 gün içtim 5 kilo gitti

seva 3 Kasım 2017

bakida satilirmi bu cay ve neciyedi deqiq ariqladirmi

Zaur 3 Ocak 2018

Salam.bakıdan almaq istiyirsinizse
Instagramda diox çayi yazin ordan sifariş vere bilersiniz

seva 3 Kasım 2017

bakida satilirmi bu cay ve neciyedi deqiq ariqladirmi hec bir ziyani yoxdurki 83 kiloyam 65 olmaq istiyrem bu caydan mumkundurmu zehmet olmasa yazardiz bakida sifaris ede bileremi

Merve 17 Kasım 2017

Evet Oraya da gelir

Zamanova 9 Şubat 2018

055 2780097 bakida bu nömreye zeng edin o size gönderecek

Sngl 3 Kasım 2017

Almayı düşünüyorum ama çok fazla fiyatı yorumları okudum. İndirime girer mi acaba

filiz 17 Aralık 2017

indirime girmez canım yıl başından sonra zamlı olucak fiyat.dusunuyorsan acele et pişman olmazsın.bana ulaş canım sana hertürlü bilgi vericem istersen kullanici gurubumuza eklerim kendi gözlerinle gorursun zayıflayanları

BURCU 3 Kasım 2017

ALMAYIN!!!
Arkadaşım almış bir hafta kullanmış bir faydasını görememiş bana verdi bir de sen dene diye.Ben de bir haftadır kullnanıyorum
100 gr bile veremedim.Bir daha da hiçbir zayıflama çayını denemem.Evet kızlar son derece iştahlı biri olarak üzülerek söylüyorumki malesef ki yememize dikkat etmeden hiçbir şeyin zayıflamaya tek başına faydası yok.

ozlem 9 Kasım 2017

merhaba öncelikle herkez gibi bende inanmıyordum böyle çaylara lakin yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum diox tea çayını ve 4 kilo verdim bile öncelikle muhteşem bir duygu.bu cayın tek özelliği bol su icmeniz 2 haftaya girdiğinizde zaten açlık nedir bilmiyorsunuz gerektiğinden az yiyorsunuz yani oyuzden iyiki diox tea var teşekkür ederim…???

Ercan 1 Ocak 2018

Kardeşim iyice araştır sonra yorum yap ben henüz almadım ama cok araştırdım başladıktan 1 hafta sonra etkisi başlıyor sonuc almak icin 1 ay kullanman lazım bazı bünyelerde daha fazla

Gamze 7 Kasım 2017

Ben aldım kullandım gayet de memnun kaldım 15 gün sadece sabah içerek 5 kilo verdim demek ki düzenli kullansam çok daha iyi olurdum her ürünün çakması var ben memnun kaldım açıkcası Denizli’den yazıyorum bu yorumu arkadaşlar

seva 15 Kasım 2017

selam 14 gundu kulaniyorum amma hic yarim kiloda zayiflamamisim bu nasil ola bilir suan cok dusunuyorum niycin hic kilo vermiyorum ijdahimi kesib cok yemiyorum gunde 2 ltre su tuketiyorum yinede zayiflaya bilmiyorum lutfen bana yardimci olun ben ne yapiyim qayetde tokluk hisi var amma nasil olurda kilo veremiyorum

Ayşegül 16 Kasım 2017

Elinde çayı bulunan ve kullanmayan varsa uygun olması için bana satabilir mi . İstanbul olursa elden alabilirim. Aysegulkavak93@gmail.com

Merve 19 Kasım 2017

Bana ulaşım facede merve diox adim

Serpil 22 Kasım 2017

Bende şuan 39tane çay bulunmakta.Kullanamadığım için uygun fiyata yollamayı düşünüyorum.İsteyen iletişime geçebilir.(1pakette 60 adet bulunuyor ve günlük 1-2 tane isteğe bağlı kullanılabiliyor.)

Cyln123 6 Aralık 2017

Neden kullanmıyorsunuz

umran 1 Ocak 2018

elinizdeki caylari ben alabilirim ulasirsanz bana sewinirim.

gonul 3 Ocak 2018

Ben alabilirim kalan caylarinizi

Cyln123 6 Aralık 2017

Gerçek kullaniciyim 1 ay da gerçekten 6 kilo verdim ancak çatı bıraktıktan sonra gramina kadar hepsini aldım zayıflarken caya aşık olmuştum ama hepsini tekrar aldım çok üzülüyorum

Betül Yıldız Tanrıver 16 Aralık 2017

Bakın yukarıda bir yorum var ki mutlaka okuyunuz.Karaciğerleri iflas etmis birinden bahsediliyor.Bu tarz çaylarla kalıcı ve sağlıklı asla zayiflanmaz.Ben yıllarimı bu ise harcadım çünkü hipotroid ve demir eksikliģi anemisi hastasıyım.Bu sebepten metabolizmam çalışmıyor resmen.Denemediğim şey kalmadi ve ben de neredeyse ölüyordum yıllar önce.Ama son çareyi öyle birsey de buldum ki hem sağlığıma kavustum hem de 16 kilo zayıfladım.Artık metabolizmam çok hızlı çalısiyor zaten kilo almiyorum.veriyorum hatta yavas yavas diyet yapmamama raģmen.Detayli bilgi isteynelr icin mail adresim:betultanriver@gmail.com.Yardımcı olmaktan mutluluk duyarim arkadaslar.

Songül 1 Ocak 2018

Lütfen yardımcı olutmusunuz nasıl zayıfladınız

Elif 24 Ocak 2018

Bende yardımcı olmanızı istiyorum benim de hipotroid ve kansızlığım var

Rukiye 17 Aralık 2017

BN aldım ama güzeldi ya tabi yarısında ramazan a denk geldik o yüzden kullanamadim ama tekrar alcam bakalim

Rabia battal 19 Aralık 2017

Ben basladigimda 66 kiloydum 15 gün kullandım 6 kilo verdim 60 kiloya indim sonra bıraktım fakat bırakır bırakmaz eskisi gibi yemek yemeye başladım ve şimdi 70 kiloyum ?? mutluyum.acikcasi çay gerçekten etkili ama şu bogazimizi kısmadigimiz surece ne yaparsak yapalım çayı bırakınca kilo alırız ??

Bahriye 27 Aralık 2017

Meraba su cayi nerde sparis yapabilirim? Yardimci olabilirmosiniz?

Irmak 27 Aralık 2017

Gercekmi bj?

selma şahin 31 Ocak 2018

Arkadaşlar bu ürüne inanmayın annemin hiç bir hastalığı yok bu ürünü kullandı başı acımaya başladı doktor çaydan olduğunu söyledi sakın almayın insanları kandırıyorlar. Ben duyarlı bir insan olarak sizleri bilgilendirmek istedim. En iyi kilo verme şekli diyet ve spordur. bu insanlara inanmayın.

derya ulubey 31 Ocak 2018

Diox çayı yalan dolan kardırılmaya ne meraklısınız ben kullandım hiç bir etkisi yok kiloyu geri alıyorsunuz

selma şahin 31 Ocak 2018

Yorum silmekle olmuyor bu işler dioxlular insanları kandırmayın. Kötü yorumları kandırıyorlar arkadaşlar

Büşrakcközdr 31 Ocak 2018

Gerçekten zayıflamak istiyorsanız aloe vera şeftali içecek ve pro balance vitamin tabletle zayıflayalirsiniz. Kendim kullanıyorm 20. Günüm 4 kilo verdim. Sağlıklı birey için çok ideal. Tamamen bitkisel ürünler. Bana ulaşabilirsiniz. Facebook büşra küçük özder

Gamze kurt 2 Şubat 2018

Uzun zamandır kullanıyorum ve hiç bir ise yaramıyo ve kabul etmiyorlar ise yaramadığını. Cayı değiştirmişler eskiden kullanan zayıflayan arkadaşlarım war ama cayın içeriği değişmiş almayın sakın âlimdeki çayları da verebilirim isteyen warsa 3 kutu çay war Gamzemm92@windowslive.com ulaşın

Dilek 4 Şubat 2018

Bana verebilirmisin caylari

Hatice 6 Şubat 2018

Çay kesinlikle iştah kesiyor o kısmında bi sorun yok . Gerçekten çok yan etkisi var inanılmaz bi başarısı, baş dönmesi, mide bulantısı şu anda verdiğim para boşa gitmesin diye kullanmaya çalışıyorum ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.

aşe 6 Şubat 2018

ÜRÜNÜN YAN ETKİLERİ; YÜZÜMDE VE VÜCUT DA UYUŞMA OLDU
KONUŞURKEN ZORLANIYORUM

AYRICA İŞTAH KESMEDE ETKİ GÖREMEDİM VE TATLI KONUSUNDA DAMAK KURUDUGU İÇİN SÜREKLİ ŞEKERLİ ŞEYLER YEMEK ZORUNDA KALDIM

SİZDE DE BÖYLE BİR DURUM OLDU MU

Rukiye 8 Şubat 2018

Canm damak kuruyunca tatlimi yenir o çayın etkisi kurutuyoki su iç diye sen tatlı yersen zayifliyamssin tatlı yerine su içmeyi dene daha iyi gelcene eminim

duru 21 Şubat 2018

merhaba
paramız kiymetsiz de sağlığımızda bu kadar kıymetsiz oldu 1 ay önce aldım il etapta çok rahatsız oldum ara verdim tekrar başladım bir poşeti sabah yarısını diğer yarısınıda akşam kullandım iştah kesiyor ama haliniz kalmıyor o kadar su içmeme ragmen rahatsız oldum baş agrısı gece uyanmalar halsizlik arttıkça arttı bıraktım . Sağlıklı olmak için zayıflamak lazım ama bu gibi içeceklere itimat etmeyin bizlere yazık kimi ne kazandığı da umrumda değil ama biz sağlımızdan ve zamanımızdan kaybetmeyelim

iui günler

Arçelik Servisi | www.arcelikservisi.tv | Kodak Tarayıcı | fakro çatı merdivenleri | fakro çatı pencereleri | çatı merdiveni | çatı merdivenleri | İnci Ağda